Private label

Binnen 7 dagen een product of een gehele productielijn opzetten onder uw eigen label? HET Hygiëne Bedrijf maakt het voor u mogelijk.

U heeft de keuze uit een breed aanbod producten. Het verkopen van hygiëneproducten onder uw eigen label is zeer voordelig ten opzichte van de verkoop van al reeds bestaande merken.

Zo bepaald u zelf de samenstelling van de producten, het ontwerp van de producten en heeft u uiteraard zelf de hand in de verkoopmarges.

Stap 1: Registreren

Registreer uzelf bij HET Hygiëne Bedrijf door een vrijblijvende aanvraag te doen. Dit kunt u doen middels het aanvraagformulier.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken waarna u toegang krijgt tot alle productinformatie en prijzen.

Stap 2: Bestellen

Bestel de producten die u graag onder uw eigen label wilt gaan verkopen.

Vindt u het gewenste product niet in ons assortiment? Laat het ons dan weten zodat we kunnen bekijken of we het gewenste product of producten alsnog kunnen leveren.

Stap 3: Ontwerp

U kunt er voor kiezen om een standaard label met uw logo te gaan gebruiken of een uniek label ontwerp te laten maken door onze ontwerpers.

Onze ontwerpers bespreken graag met u al uw wensen zodat u professioneel en snel kunt starten met uw eigen merk en/of productenlijn.

Stap 4: Productie en levering

Wanneer u tevreden bent over het eindontwerp kan de productie van uw eigen productenlijn van start gaan.

De levering van uw bestelling varieert van 3 tot 21 dagen na bestelling.

© 2021 - HET Hygiëne Bedrijf